Info

Wandelen naar de visstek op de  Noordpier van Wijk aan Zee:
Voor een goede vangst wandelen we zo’n 1800 meter de noordpier van Wijk aan Zee op.

vissen-2013-16Kleding 
Op de Noordpier is het altijd kouder dan landinwaarts. Doe voldoende kleding aan of neem een extra laag mee. Het is ook wel erg handig om regenkleding mee te nemen, als er een kans bestaat dat het gaat regenen.

De zeevis mee naar huis
De Vissen-op-de-pier-deelnemers kunnen natuurlijk hun vers gevangen vis mee naar huis nemen, zolang het aan de minimale maten voldoet.

Extra kosten

Extra kosten die gemaakt worden tijdens het vissen, zoals onderlijnen en consumpties, worden later in rekening gebracht. De prijzen zijn bij de Peter Stet op te vragen.

Slecht weer?vissen-2013-22
De activiteit Vissen op de Pier gaat in principe altijd door. Bij wat minder gunstige weersomstandigheden kunt u dus niet annuleren en doen wij dat ook niet. Mochten wij besluiten, dat door weersomstandigheden of in andere situaties van overmacht de veiligheid van deelnemers of andere personen in het geding zou kunnen komen, dan behouden we ons het recht toe om het programma aan te passen, te onderbreken of indien nodig te annuleren. Bij annulering onzerzijds worden de niet gedane activiteiten in minder gebracht zonder recht op schadevergoeding. Annulering door deelnemers kan kosteloos tot 28 dagen voor aanvang programma. Na deze termijn zal 50% van het betreffende boekingsbedrag in rekening worden gebracht. Er wordt geen reductie gegeven wanneer er minder consumpties worden afgenomen, dan is afgesproken.